A kormánypártok ismét cserben hagyták az egészségügyi dolgozókat

Az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának üléséről kivonultak a kormánypárti képviselők! Így több olyan javaslatról nem lehetett vitát folytatni, amelyek a járványhelyzetben segítséget nyújthattak volna a nehéz helyzetbe került polgártársainknak. Egyesületünk elnöke, Bana Tibor országgyűlési képviselő az alapellátásban tevékenykedő egészségügyi dolgozók helyzetének megvitatását is szorgalmazta, összhangban azzal a határozati javaslatával, ami a bérhelyzet és munkakörülmények javítását célozza. Nézze meg, mely problémákat nem méltattak figyelemre sem a fideszes képviselők!

Forrás: Bana Tibor hivatalos Facebook-oldala.

“Nagyon fontos lenne, hogy az alapellátásban tevékenykedő egészségügyi dolgozók az egészségügyi bértábla hatálya alá kerülhessenek. Ezt szerettem volna elmondani a mai bizottsági ülésen, és többek közt ezt akadályozták meg a kormánypárti képviselők a felháborító kivonulásukkal”

– fogalmazott Bana Tibor.

A képviselő egyéb, az egészségügyi dolgozókat érintő problémákra is felhívta a figyelmet. Persze, nem mulasztott el megoldási javaslatokat kínálni sem. Részletek a videóban! 👆

Címlapfotó: Országgyűlés Hivatala

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s