Ausztria szigorítaná a belépést – Ez elfogadhatatlan!

“Ahogyan korábban, úgy most is kiállok az ingázók érdekeiért. Ez az elképzelés teljességgel elfogadhatatlan! Bízom benne, hogy a magyar kormány érdemi lépéseket tesz az osztrák fél irányába, ha eddig ez még nem történt meg. A magam részéről ennek érdekében megteszem, amit tudok” – reagált Bana Tibor, Vas megye országgyűlési képviselője a pénteken megjelent hírre, miszerint egy frissen benyújtott tervezet szerint az ingázóknak is is be kellene mutatniuk a beutazáskor 72 óránál nem régebbi orvosi igazolást, különben tíznapos karanténba kerülnek.

Az ingázók helyzetével tavaly is aktívan foglalkozott Bana Tibor. A Nyugat.hu felületén megjelent, év végi villáminterjújában megjegyezte:

A rendszerváltozás óta nem voltak olyan nehéz helyzetben az ausztriai munkavállalók, mint az idei évben. Mindenki előtt ismert, hogy a kormány gyorsan lezárta a határokat és egyre szigorúbb korlátozásokat vezetett be. A képviselők közül elsőként kértem a kormányt és személyesen Szijjártó Pétert több alkalommal, hogy lazítsanak a korlátozásokon.

Javaslataim értő fülekre találtak, ennek következtében több határátkelő is újra megnyithatott. Emellett javasoltam, hogy fogadják el az Európai Unió területén készített koronavírus-teszteket. Ezt az indítványomat részben támogatták. Amit tudok, továbbra is megteszem

Legyen szó a magyar vagy az osztrák kormány tervezett intézkedéseivel szembeni érdekképviseletről, Bana Tibor és a Közösen Vas Megyéért Egyesület ahogy eddig, ezután is ki fog állni az ingázók mellett!

Ausztria szigorítaná a belépést – Ez elfogadhatatlan!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Friss hírek az Ausztriába ingázóknak – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s