Továbbra is észszerű nyitást követelünk!

A kormány újabb 90 napra kér felhatalmazást a járványkezelésre. Orbán Viktort nem érdekli, hogy több százezer család megélhetése forog kockán. Egyre több vendéglátásból, turizmusból élő vállalkozás megy tönkre, ahogy Vas megyében további olyan kisebb vállalkozásokat is rendkívül hátrányosan érint a jelenlegi helyzet, akik komoly osztrák vendégkörrel rendelkeznek. Ők nem kaptak érdemi segítséget az államtól, míg a Fidesz-közeli cégekhez repkednek a milliárdok. Ez elfogadhatatlan!

Amennyiben a kormány nem hajlandó a holdudvarán kívülieket támogatni, legalább engedje meg nekik, hogy racionális és megfelelő szabályok, korlátozások mellett újraindíthassák vállalkozásaikat. A bevásárlóközpontokban és a tömegközlekedési eszközökön gyakran kaotikus állapotok uralkodnak, amelyek inkább jelentenek veszélyforrást, mint egy szálláshely, egy étterem vagy egy kávézó, ahol kialakították a védekezéshez szükséges feltételeket.

Ezúton kérem a kormányt, hogy gondolja át az észszerű nyitás lehetőségét. Hozzon felelősségteljes, de rugalmas döntéseket annak érdekében, hogy ne lehetetlenüljön el százezrek élete!

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s