Dicsőség a forradalom hőseinek!

Szentgotthárdon a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Közösen Vas Megyéért Egyesület és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület nevében Bana Tibor országgyűlési képviselő, Bartakovics Andrea önkormányzati képviselő és Danka Zsuzsanna KÖSZ-alelnök koszorúzott.

Körmenden a Rázsó Imre Technikum diákjai emlékeztek meg október 23-a hőseiről. A műsor után Bana Tibor munkatársával (kampányfőnökével), Bedők Zsolttal koszorúzott.

„A legázolt, bilincsbe vert Magyarország többet tett a szabadságért és igazságért, mint bármelyik nép a világon az elmúlt húsz esztendőben. Ahhoz, hogy ezt a történelmi leckét megértse a fülét betömő, szemét eltakaró nyugati társadalom, sok magyar vérnek kellett elhullnia – s ez a vérfolyam most már alvad az emlékezetben. A magára maradt Európában csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol – még közvetve sem – igazoljuk a gyilkosokat.”

Albert Camus

Bana Tibor és a Közösen Vas Megyéért Egyesület Jánosházán és Őriszentpéteren is koszorút helyezett el ’56 hőseire emlékezve.

Fénykép: Bana Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s