Bana Tibor: Szégyellje magát a szentgotthárdi városvezetés!

Szentgotthárdon nőttem fel, itt ismernek a legjobban. Ismerik a családi hátteremet és az emberekhez való hozzáállásomat. Szüleimtől, nagyszüleimtől a tisztesség, a becsület és az emberség fontosságát tanultam meg. Gotthárdi általános iskolám névadójától, Arany Jánostól származik hitvallásom: “Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, / Ember lenni mindég, minden körülményben.” Ezért is különösen felháborító, hogy a Gotthárd Info című szennylapban közpénzből, aláírás nélkül gyaláz engem Huszár Gábor és a fideszes városvezetés.

Városunk barokk templomának belső felújítása az általam 2010-ben benyújtott költségvetési módosító indítvány elfogadása után kezdődött el. A Felsőszölnök-Kétvölgy útért is rengeteget dolgoztam, ahogy az Ausztriába ingázók érdekében is konkrét eredményeket értem el. A városvezetés ezzel a negatív, mocskolódó kampánnyal magát minősíti. Bizonyították, hogy nem méltók szeretett városunk irányítására, amelyet világnézettől, politikai oldaltól függetlenül segítenünk kellene, nem pedig folyamatosan sározni az ellenfeleinket. Ez nem viszi előre Gotthárdot. A szentgotthárdiak és környékbeliek továbbra is számíthatnak rám! Írjunk sikertörténetet!

Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje a körmendi-szentgotthárdi választókerületben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s