Bemutatkozunk

A Közösen Vas Megyéért Egyesület 2020 nyarán alakult, és rögtön bele is vetette magát a munkába. Fontosnak tartjuk, hogy küldetésünket, törekvéseinket megismerjék a Vas megyei polgárok.

Egyesületünk célja, hogy megteremtse a lehetőségét annak, hogy a Vas megyeiek valóban képviselethez jussanak a döntéshozó szervekben. Közbenjárunk a Vas megyei polgárok érdekeinek érvényesítéséért. Ennek során igyekszünk közreműködni a törvények, rendeletek, állásfoglalások, előírások véleményezésében, illetve megismertetésében. Együttműködésre törekszünk a megye intézményeivel. A helyi közösségek aktív szervezését fontosnak tartjuk, ahogy a támogató részvételünket is a megye kulturális és sportéletében.

Érdekkijáró, érdekképviseleti tevékenységünk során fontos számunkra, hogy a közjó érdekében politikai és társadalmi partnerekkel a Vas megyeiek számára gyümölcsöző kapcsolatokat építsünk ki. Várjuk sorainkba mindazon civil vagy akár politikai szereplőket, akik egy fejlődő, polgárosodó Vas megyéért kívánnak dolgozni.

A Közösen Vas Megyéért Egyesület tagsága


Az elnöki köszöntő olvasásához kattintson a képre! 👆