Köszönöm a bizalmat!

Tegnap lezárult a múlt pénteken indított, hétvégi szavazás a Közösen Vas Megyéért Egyesület honlapján. Az eredmények és a Facebookon érkezett reakciók meggyőztek arról, hogy – minden ellenkező híreszteléssel szemben – bírom a Vas megyeiek, így a szombathelyiek és környékbeliek jelentős részének a támogatását. Hálás vagyok a visszajelzésekért, a méltató üzenetekért, hozzászólásokért!

Egy ilyen szavazás ugyan nem reprezentatív, ám eredménye mindenképpen jelzésértékű: a 346 válaszadó 44,8 százaléka támogatna engem az előválasztáson, míg Ungár Péterre 10,98% szavazna. A többi szóba jöhető jelölt együttes támogatottsága 44,22 százalékot tett ki. Miután hivatalosan más jelölt idáig nem jelentette be az indulási szándékát, így a szavazás során két ellenzéki jelöltet nevesítettünk, ugyanakkor lehetőség volt „másik jelöltet” (harmadik opció) választani.

A tegnapi relatív többségemet „élesben”, az előválasztáson is meg kívánom őrizni a versenytársaimmal szemben, hogy majd 2022 tavaszán az ellenzék közös jelöltjeként a kormánypárti jelölttel szemben abszolút többségre válthassam azt. Ehhez két dolog biztosan kell majd: a belém vetett bizalmat megháláló, kemény munka Vas megyéért, valamint az Önök támogatása. Közösen tudunk csak változást elérni!

Hű maradok a korábban adott szavamhoz: Vas megye hangjaként parlamenti tapasztalatomat, kikezdhetetlenségemet és fáradhatatlan munkámat ajánlom a szombathelyiek és környékbeliek figyelmébe.

Bana Tibor
Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke


Kapcsolódó cikkek:

A fideszes Hende Csaba Ungár Pétert szeretné ellenzéki jelöltnek a szombathelyi körzetben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s