Ingyenes tesztet az oltás előtt!

Sajnos az elmúlt időszakban több olyan tragikus esemény is történt, amikor koronavírusos személyek kapták meg az oltást, akik legrosszabb esetben sajnos bele is haltak a szövődményekbe. Ennek megelőzése érdekében fontos lenne az oltás előtt ingyenesen tesztelni. 💉

Az oltások valóban jól haladnak, de a tesztelési lehetőségekről ez nem mondható el. A vakcina beadása előtti teszt pedig életeket menthet!

Nyílt levél Ágh Péter, Hende Csaba és V. Németh Zsolt Vas megyei képviselőtársaimnak az oltás előtti ingyenes teszt biztosítása érdekében:

Tisztelt Kormánypárti Képviselőtársaim!

A Közösen Vas Megyéért Egyesület elnökeként azért fordulok Önökhöz egy fontos, pártpolitikán felül álló ügyben, mert Önök vannak döntéshozó helyzetben.

Sajnos az elmúlt időszakban több olyan tragikus esemény is történt, amikor koronavírusos személyek kapták meg az oltást, akik legrosszabb esetben sajnos bele is haltak a szövődményekbe. Ennek megelőzése érdekében fontos lenne az oltás előtt ingyenesen tesztelni.

Vas megyei országgyűlési képviselőként többször kiálltam az oltások fontossága mellett, minden vakcina mellett. Örömteli, hogy az oltásokkal valóban jól állunk, de a tesztelési lehetőségekről ez nem mondható el. A vakcina beadása előtti teszt pedig életeket menthet!Kérem, hogy támogassák az erre vonatkozó javaslatomat!

Köszönettel:

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Ingyenes tesztet az oltás előtt!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Miért nincs ingyenes teszt az oltás előtt? – tette fel a kérdést Bana Tibor Kásler Miklósnak – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  2. Visszajelzés: Ingyenes tesztet az oltás előtt! (2.) – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  3. Visszajelzés: Bana: Megkaptam az “elbocsátó, szép üzenetet” – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s